Welkom bij Defibtech.be. AED kopen? Wij helpen u graag verder!

AED verbruiksmateriaal

AED batterijen

AED Lifeline batterij unit
AED Lifeline batterij unit

Lifeline half en volautomaat

€ 281,00 excl. 6% BTW

De AED batterij-unit voor de Defibtech Lifeline AED en Lifeline AUTO AED (incl. 9V batterij) heeft een levensduur van 7 jaar stand-by (geplaatst in de AED). Deze Lifeline AED batterij-unit is goed voor 300 defibrillatie schokken, of 16 uur gebruikerstijd. De batterij-unit wordt inclusief één 9-volts lithium batterij geleverd.

Lifeline View batterij unit
Lifeline View batterij unit

Lifeline View

€ 242,00 excl. 6% BTW

De AED batterij-unit voor de Defibtech Lifeline View/ECG/PRO AED heeft een stand-by levensduur van max. 4 jaar stand-by (geplaatst in de AED). Deze Lifeline View AED batterij-unit is goed voor 125 defibrillatie schokken, of 8 uur gebruikerstijd.

AED lithium batterij 9V
AED lithium batterij 9V

Lifeline AED

€ 16,00 excl. 21% BTW

Deze lithium batterij 9V is geschikt voor de AED batterij-unit van de Defibtech Lifeline AED. De interne 9V Lithium batterij, met een levensduur van 1 jaar, zorgt voor de dagelijkse uitgebreide zelftest.

AED oplaadbare batterij-unit
AED oplaadbare batterij-unit

Lifeline ECG/PRO

€ 295,00 excl. 6% BTW

De oplaadbare batterij is ontwikkeld voor de Lifeline ECG en PRO AED. Deze AED-types kunnen d.m.v. de ECG-monitorkabel (optioneel) de hartslag van een patiënt monitoren, zonder daar defibrillatie-elektroden voor te hoeven gebruiken. Omdat het monitoren energie onttrekt uit de batterij, biedt een oplaadbare batterij uitkomst. Capaciteit van een volledig opgeladen batterij: 250 schokken of 12 uur gebruikerstijd.

Oplader AED batterij-unit
Oplader AED batterij-unit

Lifeline ECG/PRO

€ 195,00 excl. 21% BTW

De oplader is geschikt voor de oplaadbare batterij-unit, welke speciaal voor de Defibtech Lifeline ECG en Lifeline PRO is ontwikkeld. De oplaadtijd van de batterij-unit is circa 3 uur.

Oplaadbare trainingsbatterij
Oplaadbare trainingsbatterij

Lifeline Trainer - zonder lader

€ 161,00 excl. 21% BTW

Dit is een losse trainingsbatterij voor Lifeline AED-Trainer. Deze AED trainingsbatterij is oplaadbaar via een aparte oplader. De AED trainingsbatterij wordt zonder de oplader geleverd en is niet geschikt om mee te defibrilleren.

Oplader trainingsbatterij
Oplader trainingsbatterij

Lifeline Trainer

€ 40,00 excl. 21% BTW

Oplader AED trainingsbatterij voor de Defibtech Lifeline Trainer. Deze Trainer AED oplader is geschikt om de oplaadbare AED trainingsbatterij van een Lifeline Trainer op te laden.

 

Informatie aanvraag  

AED wensen of advies nodig? Bel ons +32 (0) 78 48 67 64