Welkom bij Defibtech.be. AED kopen? Wij helpen u graag verder!

AED accessoires

AED draagtassen en koffers

AED Draagtas Lifeline
AED Draagtas Lifeline

Lifeline half en volautomaat

€ 50,00 excl. 21% BTW

De AED draagtas is geschikt de reserve elektroden, een reserve batterij-unit en andere benodigde AED-accessoires. De AED draagtas is gemaakt van stevig nylon, heeft een handvat en duidelijk reflecterende veiligheidsstrip. Een transparant venster maakt het mogelijk om het indicatielampje te controleren.

Medizon AED Draagtas
Medizon AED Draagtas

Lifeline half en volautomaat

€ 79,00 excl. 21% BTW

De nylon AED draagtas is geschikt voor alle AED-accessoires en bezit een verstelbaar draagbandsysteem om de tas te converteren naar een comfortabele rugzak. De draagtas is met één snelle handeling te openen. Het robuuste handvat en de brede schouderriem zorgen voor maximaal draaggemak. De tas wordt standaard met safeset geleverd. Een transparant venster maakt het mogelijk om het indicatielampje te controleren.

AED Draagtas View
AED Draagtas View

Lifeline View/ECG/PRO

€ 50,00 excl. 21% BTW

De AED Lifeline View/ECG/PRO draagtas is geschikt reserve elektroden, een reserve batterij-unit en andere benodigde AED-accessoires. De AED draagtas is gemaakt van stevig nylon, heeft een handvat en een duidelijk reflecterende veiligheidsstrip. Een transparant venster maakt het mogelijk om het indicatielampje te controleren.

AED Hardcase View
AED Hardcase View

Lifeline View/ECG/PRO

€ 115,00 excl. 21% BTW

De AED Hardcase Lifeline View/ECG/PRO draagtas is geschikt voor reserve elektroden, een reserve batterij-unit en andere benodigde AED-accessoires. De AED draagtas is gemaakt van stevig nylon, heeft een handvat en duidelijk reflecterende veiligheidsstrip. Een transparant venster maakt het mogelijk om het indicatielampje te controleren.

AED Hardcase de Luxe
AED Hardcase de Luxe

Lifeline half en volautomaat

€ 180,00 excl. 21% BTW

Hoogwaardige solide waterproof AED koffer inclusief AED safe set (beademingsmasker, stevige schaar, scheermesje, 2 paar vinyl handschoenen en handdoekje). Naast de AED is er nog ruimte voor reserve AED elektroden en diverse AED accessoires.Te gebruiken bij vervoer in auto, boot, etc. U dient wel regelmatig de hardcase te openen voor de routine controles van de AED.

AED Draagtas Trainer
AED Draagtas Trainer

Lifeline Trainer

€ 50,00 excl. 21% BTW

Deze rode AED draagtas is geschikt voor reserve trainingselektroden, de afstandsbediening en de oplader voor de trainingsbatterij. De AED-trainer draagtas is gemaakt van stevig nylon, heeft een handvat en heeft de vermelding "Trainer".

 

Informatie aanvraag  

AED wensen of advies nodig? Bel ons +32 (0) 78 48 67 64