Welkom bij Defibtech.be. AED kopen? Wij helpen u graag verder!

AED verbruiksmateriaal

AED elektrodes

AED elektroden Lifeline
AED elektroden Lifeline

Lifeline half en volautomaat

€ 61,00 excl. 6% BTW

Deze verpakking bevat één paar volwassenen defibrillatie-elektroden voor de Lifeline AED of Lifeline AUTO AED. Elektroden kunnen 'pre-connected' worden opgeborgen in de AED. De AED elektroden zijn voor éénmalig gebruik en hebben een houdbaarheid van 2 jaar.

AED View elektroden
AED elektroden Lifeline

Lifeline View/ECG/PRO

€ 66,00 excl. 6% BTW

Deze verpakking bevat één paar volwassenen defibrillatie-elektroden voor de Lifeline View, ECG en PRO AED. De elektroden kunnen 'pre-connected' worden opgeborgen in de AED. De elektroden zijn voor éénmalig gebruik en hebben een houdbaarheid van 2 jaar.

AED Lifeline kinderelektroden
AED kinderelektroden

Lifeline half en volautomaat

€ 108,00 excl. 6% BTW

Deze verpakking bevat één paar kinderen defibrillatie-elektroden voor de Lifeline AED of AUTO AED. De Defibtech AED kinderelektroden kunnen 'pre-connected' worden opgeborgen in de AED. De kinderelektroden zijn voor éénmalig gebruik en hebben een houdbaarheid van 2 jaar.

AED View kinderelektroden
AED kinderelektroden

Lifeline View/ECG/PRO

€ 114,00 excl. 6% BTW

Deze verpakking bevat één paar kinderen defibrillatie-elektroden voor de Lifeline View, ECG en PRO AED. De AED kinderelektroden kunnen ‘pre-connected’ worden opgeborgen in de AED. De kinderelektroden zijn voor éénmalig gebruik en hebben een houdbaarheid van 2 jaar.

AED trainingselektroden volwassenen
AED trainingselektroden

Lifeline Trainer

€ 35,00 excl. 21% BTW

De AED trainingselektroden zijn geschikt om meerdere malen te gebruiken en zijn niet geschikt om mee te defibrilleren. Indien nodig kunnen er vervangingsplakkers bevestigd worden (d.m.v. velcro).

AED trainingselektroden voor kinderen
AED kind trainingselektroden

Lifeline Trainer

€ 35,00 excl. 21% BTW

De AED trainingselektroden voor kinderen zijn geschikt om meerdere malen te gebruiken en zijn niet geschikt om mee te defibrilleren. Indien nodig kunnen er vervangingsplakkers bevestigd worden (d.m.v. velcro).

AED Vervangingsplakkers
Vervangingsplakkers

Lifeline Trainer

€ 35,00 excl. 21% BTW

Met deze (set van 5) vervangingsplakkers kunt u de trainingselektroden vernieuwen. De oude plakkers worden verwijderd en de nieuwe vervangingsplakkers kan u d.m.v. velcro aan het snoer van de trainingselektrode bevestigen.

AED vervangingsplakkers voor kinderen
Kind vervangingsplakkers

Lifeline Trainer

€ 35,00 excl. 21% BTW

Met deze (set van 5) vervangingsplakkers kunt u de trainingselektroden vernieuwen. De oude plakkers worden verwijderd en de nieuwe vervangingsplakkers kan u d.m.v. velcro aan het snoer van de trainingselektrode bevestigen. De AED trainingselektroden voor kinderen zijn geschikt om meerdere malen te gebruiken en zijn niet geschikt om mee te defibrilleren.

 

Informatie aanvraag  

AED wensen of advies nodig? Bel ons +32 (0) 78 48 67 64