Welkom bij Defibtech.be. AED kopen? Wij helpen u graag verder!

AED accessoires

AED kasten en wandbeugels

AED wandkast groen met alarm
AED wandkast groen met alarm

Lifeline AED's

€ 195,00 excl. 21% BTW

AED wandkast met akoestisch alarm in de kleur groen. (excl. ophangbeugel) De AED wandkast is van staal en heeft een groot venster waardoor de AED duidelijk zichtbaar is voor levensreddend handelen. De AED wandkast is bedoeld voor "indoor" gebruik. Deze kast voldoet aan de vereisten van een AED kast volgens KB van april 2007 en wordt geleverd met 10 genummerde zegels.

AED wandkast geel met alarm
AED wandkast geel met alarm

Lifeline AED's

€ 195,00 excl. 21% BTW

AED wandkast met akoestisch alarm in de kleur geel. (excl. ophangbeugel) De AED wandkast is van staal en heeft een groot venster waardoor de AED duidelijk zichtbaar is voor levensreddend handelen. De AED wandkast is bedoeld voor "indoor" gebruik. De standaard kleur is: metallic grijs of geel.

AED wandkast grijs met alarm
AED wandkast grijs met alarm

Lifeline AED's

€ 195,00 excl. 21% BTW

De AED wandkast met akoestisch alarm in de kleur grijs. (excl. ophangbeugel) De AED wandkast is van staal en heeft een groot venster waardoor de AED duidelijk zichtbaar is voor levensreddendhandelen. De AED wandkast is bedoeld voor "indoor" gebruik. De standaard kleur is: metallic grijs of geel.

AED Lifeline ophangbeugel
AED Lifeline ophangbeugel

Lifeline half en volautomaat

€ 51,00 excl. 21% BTW

De AED ophangbeugel is geschikt voor de Defibtech Lifeline AED en de Lifeline AUTO AED. De AED ophangbeugel kan direct aan een wand worden bevestigd voor snel levensreddend handelen. De AED Lifeline ophangbeugel past tevens in de AED “indoor” wandkasten. (groen, geel en grijs)

AED Lifeline View ophangbeugel
AED Lifeline View ophangbeugel

Lifeline View/PRO/ECG

€ 51,00 excl. 21% BTW

De AED Lifeline View/ECG/PRO ophangbeugel is geschikt voor de Defibtech Lifeline View/ECG/PRO AED. De AED ophangbeugel kan direct aan een wand worden bevestigd voor snel levensreddend handelen. De AED Lifeline View ophangbeugel past tevens in de AED wandkasten voor “indoor gebruik”. (groen, geel en grijs)

AED ophangbeugel universeel
AED ophangbeugel universeel

AED draagtassen

€ 29,00 excl. 21% BTW

De AED ophangbeugel universeel is geschikt voor een AED draagtas. De AED draagtas ophangbeugel is gemaakt van metaal en voorzien van het AED pictogram. De universele AED draagtas ophangbeugel is zo ontworpen dat de AED draagtas met één snelle handeling is te pakken. Het AED pictogram zorgt voor goede herkenbaarheid en zichtbaarheid.

 

Informatie aanvraag  

AED wensen of advies nodig? Bel ons +32 (0) 78 48 67 64