Welkom bij Defibtech.be. AED kopen? Wij helpen u graag verder!

AED accessoires

AED training accessoires

Trainer afstandsbediening
Trainer afstandsbediening

Lifeline Trainer AED

€ 53,00 excl. 21% BTW

Deze AED trainer afstandsbediening kan maximaal vier AED-Trainers besturen. De afstandsbediening kan het volume aanpassen van de AED, scenario's selecteren, en ventrikelfibrilleren, asystolie, patiëntbeweging, sinusritme of slecht elektroden contact simuleren.

Oplader trainingsbatterij
Oplader trainingsbatterij

Lifeline Trainer AED

€ 40,00 excl. 21% BTW

Oplader AED trainingsbatterij voor de Defibtech Lifeline Trainer. Deze Trainer AED oplader is geschikt om de oplaadbare AED trainingsbatterij van een Lifeline Trainer op te laden.

AED Draagtas Trainer
AED Draagtas Trainer

Lifeline Trainer

€ 50,00 excl. 21% BTW

Deze rode AED draagtas is geschikt voor reserve trainingselektroden, een reserve trainingsbatterij en andere benodigde AED-accessories. De AED-trainer draagtas is gemaakt van stevig nylon, heeft een handvat en duidelijk reflecterende veiligheidsstrip. De AED draagtas vermeld de naam "Trainer".

AED ophangbeugel universeel
AED ophangbeugel universeel

AED draagtassen

€ 29,00 excl. 21% BTW

De AED ophangbeugel universeel is geschikt voor een AED draagtas. De AED draagtas ophangbeugel is gemaakt van metaal en voorzien van het AED pictogram. De universele AED draagtas ophangbeugel is zo ontworpen dat de AED draagtas met één snelle handeling is te pakken. Het AED pictogram zorgt voor goede herkenbaarheid en zichtbaarheid.

AED trainingselektroden volwassenen
AED trainingselektroden

Lifeline Trainer

€ 35,00 excl. 21% BTW

De AED trainingselektroden zijn geschikt om meerdere malen te gebruiken en zijn niet geschikt om mee te defibrilleren. Indien nodig kunnen er vervangingsplakkers bevestigd worden (d.m.v. velcro).

AED trainingselektroden voor kinderen
AED kind trainingselektroden

Lifeline Trainer

€ 35,00 excl. 21% BTW

De AED trainingselektroden voor kinderen zijn geschikt om meerdere malen te gebruiken en zijn niet geschikt om mee te defibrilleren. Indien nodig kunnen er vervangingsplakkers bevestigd worden (d.m.v. velcro).

AED Vervangingsplakkers
Vervangingsplakkers

Lifeline Trainer

€ 35,00 excl. 21% BTW

Met deze (set van 5) vervangingsplakkers kunt u de trainingselektroden vernieuwen. De oude plakkers worden verwijderd en de nieuwe vervangingsplakkers kan u d.m.v. velcro aan het snoer van de trainingselektrode bevestigen.

AED vervangingsplakkers voor kinderen
Kind vervangingsplakkers

Lifeline Trainer

€ 35,00 excl. 21% BTW

Met deze (set van 5) vervangingsplakkers kunt u de trainingselektroden vernieuwen. De oude plakkers worden verwijderd en de nieuwe vervangingsplakkers kan u d.m.v. velcro aan het snoer van de trainingselektrode bevestigen. De AED trainingselektroden voor kinderen zijn geschikt om meerdere malen te gebruiken en zijn niet geschikt om mee te defibrilleren.

 

Informatie aanvraag  

AED wensen of advies nodig? Bel ons +32 (0) 78 48 67 64